Becoffee

Becoffee

Výborná káva z malé rodinné pražírny na Moravě, kde se vášeň pro kávu snoubí s řemeslným uměním. 

 

Představte si malou pražírnu, kde se každé zrnko kávy zpracovává s láskou a péčí a je místem, kde se vášeň pro kávu stává uměním. Takový je svět pražírny Becoffee, která díky svému unikátnímu přístupu k pražení kávy získala srdce milovníků kvality a autentičnosti.

Becoffee není jen pražírna, je to místo, kde se setkává tradice s inovací, kde je každé zrnko kávy pečlivě vybíráno a praženo tak, aby přineslo maximální chuťový zážitek.

 

U nás na greenyou.cz naleznete  vynikající kávu Kolumbie Excelso Huila přímo z této pražírny,  pocházející z regionu Huila v Kolumbii. Tento region je známý svými výjimečnými kávovými úrodami. "Excelso" je označení pro kvalitní kávu z Kolumbie, která splňuje dané standardy velikosti a kvality zrn. Tato káva je často ceněna pro svůj bohatý a vyvážený chuťový profil s tóny ovoce, karamelu a čokolády doplněnými příjemnou kyselostí.

 

V naší nabídce naleznete i kávu Brazilie Espirito Santo Village z oblasti Espirito Santo. Tato oblast je známá svými kávovými plantážemi a produkcí kávy vysoké kvality. Nabízí plnou a bohatou chuťovou paletu s tóny oříšků, karamelu a čokolády. Tato káva je často charakterizována svou nízkou kyselostí a vyváženým tělem, což ji činí oblíbenou volbou pro milovníky kávy s plnou chutí a výraznými tóny.

 

Na našem e-shopu greenyou.cz objevíte širokou škálu našich výjimečných káv přímo z pražírny Becoffee.

 

Užijte si vaše kávové chvilky s kávou od nás 😊

 

Vaše GreenYou

 

 

 

Odeslat článek známému   Vytisknout